Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Lotus vergaderstoel

Prijs Montis Lotus vanaf € 1.107
Montis Lotus
Montis Lotus
Montis Lotus
Montis Lotus
Montis Lotus
Montis Lotus

Ontwerp: Simon Pengelly  Collectie: 2008 

Montis Lotus

Een bijpassend meubel is de Montis Lotus M.

Montis Lotus is een uitnodigende stoel met fauteuilkwaliteiten. De rug en armen vormen als het ware een gedeelde kraag met revers, die zich om de zitting vouwen vanaf de grond; zoals bij een lange jas. Kleurcontrasten accentueren dit idee, waardoor de fauteuil de bezitter lijkt te omsluiten. De stoel is zeer geschikt voor publieke ruimten, omdat de open ruimte onder de stoel plaats biedt voor tassen en extra ruimte voor de benen. De kwaliteit en het zitcomfort van deze fijn besneden fauteuilstoel worden gegarandeerd door ons beproefde vormschuimsysteem in combinatie met een flexibel metalen binnenwerk.

Onderstel

Montis Lotus is er met zwenkwieltjes of ellips poten in parel mat chroom Beide type zijn geschikt voor zowel een harde als zachte ondergrond. Bij een harde ondergrond worden vilten dopjes en zachte wielen toegepast.

Afmetingen

Lotus heeft de volgende afmetingen (b x d x h ):
Stoel: 61 x 59 x 79 cm
Zithoogte: 48 cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Lotus.

Wij adviseren u bij dit product:

Montis Lotus M
Montis
Lotus M
Montis Doble
Montis
Doble