Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Zoom In bank

Prijs Montis Zoom In vanaf € 2.467
Montis Zoom In
Montis Zoom In
Montis Zoom In
Montis Zoom In
Montis Zoom In
Montis Zoom In
Montis Zoom In
Montis Zoom In

Ontwerp: Arian Brekveld  Collectie: 2015 

Montis Zoom In bank

De Montis Zoom In stoffen bank past als kantoormeubilair in uw wachtkamer, lounge of entree of lekker zitje voor uw medewerkers.

Afmetingen Montis Zoom In bank

De totale breedte van de bank is 220 cm, waarvan 175 cm het zitgedeelte is. De zithoogte is 41 cm, de armleuningen zijn 58 cm hoog en de bank is 82 cm hoog. De diepte van het zitgedeelte is 59 cm en de totale diepte van de bank is 95 cm.
De Zoom In bank is in 5 verschillende stofcombinaties te verkrijgen en de zwarte kunststof poten zijn voorzien van rubber (anti-slip) voetjes.
De zitting is gemaakt van HR-schuim met een soortelijk gewicht van 48 kg/m3. De rug bestaat uit een combinatie van HR-schuim met een soortelijk gewicht van 43 kg/m3 als basis met een zachter HR-schuim (35 kg/m3) als toplaag. Het geheel wordt bedekt met 90gr dacron.

Ontwerper Arian Brekveld

Met zijn nieuwste creatie combineert Arian Brekveld de verschillende vakmantechnieken die Montis in huis heeft. Deze bank is in 2015 gepresenteerd op de groter interieurbeurs (de IMM) in Duitsland. De vernieuwende dynamische vorm van de Montis Zoom In voelt vertrouwd. Alleen de goede kijker wordt beloond door een samenspel van details, die ook in foto’s 4 en 5 te zien zijn. Want in een wereld die steeds vluchtiger wordt, vraagt Arian Brekveld ons juist om in te zoomen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Zoom In.