Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Moroso St. Mark

Prijs Moroso St Mark vanaf € 290
Moroso St Mark
Moroso St Mark
Moroso St Mark
Moroso St Mark
Moroso St Mark
Moroso St Mark
Moroso St Mark

Ontwerp: Martino Gamper  Collectie: 2015 

Moroso St. Mark

Moroso werd dit jaar weer groots gepresenteerd tijdens de meubelbeurs in Milaan in april 2015. Zo ook de comfortabele en lichtgewicht stoel St. Mark. Deze heeft een glanzend gekleurde en tegelijkertijd eenvoudige en elegante stijl. Zijn profiel heeft een continue gebogen lijn lopend van achter de poten door naar de rug. Het houten silhouet geeft het meubel vormen die je al bijna retro kan noemen. Als een soort eerbetoon aan eerdere designklassiekers.

De kleurrijke Moroso St. Mark is makkelijk te tillen vanwege zijn apart vormgegeven rugleuning en lage gewicht. Hierdoor zijn de St. Mark stoelen, die ontworpen zijn door Martino Gamper, ideaal voor in de horeca, op het terras, in het bedrijfsrestaurant of andere openbare ruimtes. Daarnaast is de St. Mark van Moroso ook stapelbaar.

Afmetingen en gebruikte materialen St. Mark stoel

De stoel is 78 cm hoog, de diepte is 57 cm en de breedte is 50 cm.
Er zijn 2 versies van de St. Mark stoel: een houten variant en een aluminium variant.

Prijzen en meer informatie en afbeeldingen volgen later dit jaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Moroso St Mark.