Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Moroso X Chair

Prijs Moroso X Chair vanaf € 2.100
Moroso X Chair
Moroso X Chair
Moroso X Chair
Moroso X Chair

Ontwerp: Richard Hutten  Collectie: 2015 

Moroso X Chair

Moroso werd dit jaar weer groots gepresenteerd tijdens de meubelbeurs in Milaan in april 2015. Bijzonder was dat er drie Nederlandse designers zijn gevraagd om een model te ontwerpen, zoals Richard Hutten.
Hij ontwierp de X Chair. Het meest opvallende aan deze fauteuil is de achterkant. De X maakt de connectie tussen de ruime zitting en de rugleuning.

Eigenschappen Moroso X Chair

De stoel bestaat uit drie elementen, een stevige kuipvormige zitting en de rechthoekige rugleuning met afgeronde hoeken zijn verbonden met de X-vormig element dat de stoel, X Chair, zijn naam geeft.
De X bestaat uit twee in elkaar grijpende stukken hout gemaakt met een computergestuurde snijsysteem, die nodig is om de juiste kromming te maken voor het bevestigen van het element aan de gekromde vorm van de rugleuning en zitting.
De stoel komt ook in een twee-zits versie met een verlengde zitting en twee afzonderlijke rugleuningen. "In plaats van het maken van een brede rug hebben we twee enkele zitplaatsen genaakt, zodat je territorium duidelijk wordt aangegeven wanneer je in de wachtruimte of in de lounge zit," aldus ontwerper Richard Hutten.

Afmetingen Moroso X Chair

De stoel is 73 cm hoog, de zithoogte is 38 cm, de diepte is 61 cm en de breedte is 72 cm. Daarnaast is de X Chair ook leverbaar als 2-zitter. Daarvan is de hoogte ook 73 cm, de zithoogte is 38 cm, de diepte is 61 cm en de breedte is 150 cm.

Prijzen en meer informatie en afbeeldingen volgen later dit jaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Moroso X Chair.

Wij adviseren u bij dit product:

Moroso Ottoman
Moroso
Ottoman