Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Ambit

Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit
Muuto Ambit

Ontwerp: TAF Architects   

Muuto Ambit verlichting

Ambit is een tijdloze en veelzijdige hanger met een sterk karakter. De lampenkap is gemaakt van oude koperslager tradities, met de hand gepolijst en uiteindelijk met de hand geschilderd. De Ambit hanger wordt geleverd in 5 verschillende kleuren en heeft een wit geschilderde binnenkant wat een delicaat contrast geeft terwijl het er ook voor zorgt dat een maximum aan licht wordt uitgezonden door de lamp.

Eigenschappen Muuto Ambit lamp

De Ambit lamp is leverbaar in 5 kleuren: grijs (15202), wit (15203), dusty green, (15204), zwart (15205) en rose (15206).
Materiaal:
Aluminium lampenkap en rubberen koord. De gloeilamp is niet inbegrepen.
Technische specificaties:
220-240 v 50Hz / 60Hz. Max 60 W gewone gloeilamp. Max 11 LED-lamp.
Reinigingsinstructies:
Reinig de lamp met een zachte, droge doek. Schakel altijd de elektriciteit voor het schoonmaken.

Afmeting Muuto Ambit hanglamp

Lengte: 23,8 cm
Diameter: 40 cm
Snoerlengte: 4,0 m
Diameter: 6 mm

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen. Muuto meubelen zijn voorwerpen ontworpen door middel van nieuwe perspectieven, genoten van over de hele wereld.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Ambit.

Wij adviseren u bij dit product:

Muuto Grain
Muuto
Grain