Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Base Table

Muuto Base Table
Muuto Base Table
Muuto Base Table
Muuto Base Table
Muuto Base Table
Muuto Base Table
Muuto Base Table
Muuto Base Table
Muuto Base Table

Ontwerp: Mika Tolvanen  Collectie: 2014 

Muuto Base Table

Een hoge kwaliteit en veelzijdige tafel serie, ontworpen naar de iconische vorm van een tafel, zo eenvoudig als tekening van een kind. De serie is leverbaar in verschillende maten en in verschillende afwerkingen.

Eigenschappen Muuto Base Table

De tafelvoet is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium met een extra duurzame acrylverf. Het tafelblad heeft een laminaat oppervlak en ABS randen of tafelblad in multiplex met linoleum oppervlak.
Kleur en materiaal opties:

  • Basis: Grijs / Tafelblad: Grijs laminaat / Table top randen: Grijs ABS
  • Basis: Grijs / Tafelblad: Grijs laminaat / Table top randen: Plywood
  • Basis: Zwart / Tafelblad: Black laminaat / Table top randen: Zwarte ABS
  • Basis: Zwart / Tafelblad: Black linoleum / Table top randen: Multiplex
  • Basis: Wit / Tafelblad: Wit laminaat / Table top randen: White ABS
  • Base: Wit / Table top: Wit laminaat / Table top randen: Multiplex
  • Basis: Dusty Rood / Tafelblad: Dusty Rode laminaat / Table top randen: Dusty Rode ABS
  • Basis: Dusty Rood / Tafelblad: Dusty Rode laminaat / Table top randen: Multiplex

Gebruikstest

De Muuto Base Table is getest door het Danish Technological Institute op niveau 3: Intensief gebruik. Getest op gebruik in gebieden waar het meubilair extreem hoge en herhaaldelijke belastingen kan weerstaan, zoals in terminals, ziekenhuizen, openbare ruimtes en overige kantoren.

Over de ontwerper: Mika Tolvanen

Mika Tolvanen is onderdeel van de Finse Rehti Design Group. Na zijn afstuderen aan de Royal College of Art met een Master in het ontwerp in 2001, Mika vestigde zijn eigen ontwerpbureau in Helsinki. Sindsdien heeft hij gewerkt met een aantal van 's werelds top-ontwerpers en fabrikanten.

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Base Table.