Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Control

Muuto Control
Muuto Control
Muuto Control
Muuto Control
Muuto Control

Ontwerp: TAF Architects  Collectie: 2016 

Muuto Control lamp

Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 is de Muuto Control lamp van TAF Architects gepresenteerd.

De Muuto Control is een lamp met speelse effecten. Het licht en de dimmer wordt bestuurd door een schakelaar, vergelijkbaar als een volumeregelaar voor bij een radio. Bij het ontwerpen van de lamp, kregen de ontwerpers van TAF Architects inspiratie van een platenspeler, waarbij de lamp als plaat fungeert en de aan- en uitdraaiknop al volumeknop.

Over de ontwerpers: TAF Architects

TAF Architects is een uit Stockholm afkomstig design en architectuur studio die internationaal bekend staan om hun product- en interieurdesign.

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Control.