Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Grain lamp

Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain
Muuto Grain

Ontwerp: Jens Fager   

Muuto Grain LED-hanglamp

De Muuto Grain lamp brengt een nieuw perspectief op het genre door de combinatie van een klassiek minimalistische ontwerp met het gebruik van innovatieve nieuwe materialen. De lamp is uitgerust met een hoge kwaliteit LED-lamp dat tot 10.000 uur kan branden. LED-lampen besparen energiebronnen en geven toch een natuurlijk licht met een warme gloed.

Kenmerken Grain LED-hanglamp

De hanglamp is leverbaar in verschillende kleuren, zoals: zwart (21001), grijs (21002), nature (21003), dusty red (21004), wit (21005) en dusty green (21006).
Materiaal:
De lampenkap in een mengsel van bamboe vezels en polypropyleen en hij hangt aan een rubberen koord. De lamp | lichtbron is inbegrepen.
Technische specificaties:
200-240 V LED-lamp G9 3,5 W
Reinigingsinstructies:
Reinig de lamp met een zachte, droge doek. Schakel altijd de elektriciteit voor het schoonmaken.

Afmeting Muuto Grain hanglamp

Lengte: 18,5 cm
Diameter: 21 cm
Snoerlengte: 4,0 m
Diameter: 6 mm

Ontwerper Jens Fager

Jens Fager is één van de meest interessante jonge ontwerpers van Zweden. Hij is afgestudeerd aan de Konstfack Universiteit in Stockholm en heeft zijn ontwerpen al op internationale tentoonstellingen in Londen, Milaan en Stockholm gepresenteerd.

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen. Muuto meubelen zijn voorwerpen ontworpen door middel van nieuwe perspectieven, genoten van over de hele wereld.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Grain.

Wij adviseren u bij dit product:

Muuto Ambit
Muuto
Ambit