Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Nerd

Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd
Muuto Nerd

Ontwerp: David Geckeler  Collectie: 2012 

Muuto Nerd

De Muuto Nerd is er in verschillende uitvoeringen. Verkrijgbaar houten vierpoot-stoel en als barkruk in twee verschillende hoogtes.
Door middel van een innovatieve integratie tussen zitting en rugleuning en nauwkeurige detaillering, heeft de Nerd van Muuto een sterke persoonlijkheid en een zeer iconische karakter.
Gebruikt materiaal van de Muuto Nerd stoel: natuurlijke eiken of gelakt essenhout en verkrijgbaar in de volgende kleurenopties: eiken naturel, grijs, roze, aardolie, groen, geel, zwart, donkergrijs

De vorm van Nerd barkruk nodigt de gebruiker te zitten op de kruk vanuit verschillende invalshoeken, geholpen door de zachte, bochtige multiplex zitschaal. De lage rugleuning van de barkruk geeft een prettige ondersteuning en comfort.
Gebruikt materiaal van de Muuto Nerd barkrukken: natuurlijke eiken of gelakt essenhout en leverbaar in de volgende kleurenopties: natuurlijke eiken, grijs, aardolie, groen, roze, rood, zwart.

Nieuwe kleur

Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 is er een nieuwe kleur toegevoegd aan de Muuto Nerd stoel en barkruk: wit.

Afmetingen Muuto Nerd stoel

Hoogte 80,5 cm
Zithoogte 46 cm
Breedte 45,5 cm
Diepte 50 cm

Afmetingen Muuto Nerd barstoel

Lage barstoel:
Hoogte 79 cm
Breedte 40 cm
Diepte 42 cm
Zithoogte 65 cm

Hoge barstoel:
Hoogte 89 cm
Breedte 45 cm
Diepte 46 cm
Zithoogte 75 cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Nerd.