Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Oslo

Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo
Muuto Oslo

Ontwerp: Anderssen & Voll  Collectie: 2013 

Muuto Oslo

De Oslo serie van Muuto bestaat uit een 3 zits bank, 2 zits bank, stoel | fauteuil en een poef, allemaal met ingebouwde kussens.
De Muuto Oslo is geproduceerd in Noorwegen en gestoffeerd in Denemarken. Er is keuze uit verschillende kleuren stof uit de collectie van Kvadrat. De schaal is gemaakt van gegoten schuim.
Ze passen goed in een receptie, in een lounge of in een lobby van het hotel.

Afmetingen Muuto Oslo

  • 3-zitsbank: Lengte: 200 cm, zithoogte: 45 cm, diepte: 73 cm, totale hoogte: 78 cm en zitdiepte: 55 cm
  • 2-zitsbank: Lengte: 150 cm, zithoogte: 45 cm, diepte: 73 cm, totale hoogte: 78 cm en zitdiepte: 55 cm
  • Stoel | fauteuil: Lengte: 80 cm, zithoogte: 45 cm, diepte: 73 cm, totale hoogte: 78 cm en zitdiepte: 55 cm
  • Poef: lengte 100 cm, diepte 73 cm, en hoogte 45 cm

Gebruikstest

De Oslo 3-zits bank is getest op L1 voor: Algemeen gebruik. Getest op gebruik op zowel korte en langere tijd, alsook het gebruik met zowel lichte als zware ladingen op het meubilair. Dat wil zeggen dat hij geschikt is voor kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen, restaurants en openbare ruimtes.

Over de ontwerpers: Anderssen & Voll

Anderssen & Voll twee jonge Noorse ontwerpers. Ze zijn bekroond met Scandinavische en Nowegian Designer van het jaar en ze ontvingen internationale onderscheidingen en erkenning voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Oslo.