Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Split

Muuto Split
Muuto Split
Muuto Split
Muuto Split
Muuto Split
Muuto Split

Ontwerp: Staffan Holm  Collectie: 2012 

Muuto Split Table

De Muuto Split Table bestaat uit een tafelblad van eikenhout wat op elkaar is gelijmd, zijn poten zijn samengesteld uit gefreesde stukken hout. De tabel wordt behandeld met een olie.
Deze multifunctionele tafel is geschikt voor restaurants of overige horecagelegenheden en als vergadertafel.

Afmetingen Muuto Split Table

De lengte is 220 cm, de breedte is 90 cm en de hoogte is 73 cm. De lengte tussen de poten is 189 cm en de breedte tussen de poten is 66 cm.

Gebruikte materialen Muuto Split Table

De massief eiken tafeltop is in zwart is gefineerd. Natuurlijk eiken zwart gebeitst.
Voor het reinigen is het advies om dit voorzichtig te doen met een zachte en droge doek. Periodiek schoonmaken met een vochtige doek.
Het hout mag niet worden onderworpen aan hoge luchtvochtigheid, hitte of direct zonlicht. Het gebruik van was, olie, etc. afhankelijk van het type afwerking en gebeurt op eigen risico.

Over de ontwerper: Staffan Holm

Staffan Holm is een Zweedse ontwerper gevestigd in Göteborg. Hij werkt op het gebied van interieur architectuur, industrieel ontwerp en meubelontwerp. Zijn werk heeft een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap in combinatie met een menselijk aspect. Zijn ontwerpen hebben onlangs diverse prestigieuze design awards gewonnen in Scandinavië.

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Split.