Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Studio

Muuto Studio
Muuto Studio
Muuto Studio
Muuto Studio
Muuto Studio
Muuto Studio
Muuto Studio

Ontwerp: Thomas Bernstrand  Collectie: 2010 

Muuto Studio plafondlamp

De Muuto Studio hanglampen zijn geïnspireerd op industriële lampen die gebruikt werden in een filmstudio. Gemaakt van gepoedercoat aluminium met een mat oppervlak. De lamp is leverbaar in verschillende kleuren en geeft een warm sfeerlicht voor in een entree, lobby of andere openbare ruimtes zoals horecagelegenheden.

Kenmerken Muuto Studio plafondlamp

  • Leverbaar in verschillende kleuren.
  • Ontworpen door: Thomas Bernstrand .

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief.
Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen. Muuto kantoormeubilair zijn voorwerpen die ontworpen zijn door middel van nieuwe perspectieven, uit alle hoeken van de wereld.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Studio.

Wij adviseren u bij dit product:

Muuto Fluid
Muuto
Fluid