Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Unfold

Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold
Muuto Unfold

Ontwerp: Form Us With Love  Collectie: 2010 

Muuto Unfold

De Muuto Unfold lamp is geïnspireerd op de klassieke industrie design lampen en is gemaakt van verfijnd, hedendaags materiaal dat de lamp een moderne en warme uitstraling geeft. De Muuto Unfold plafond | hanglamp is enkel binnen te gebruiken.

Gebruikte materialen

De kap is in gevulkaniseerd siliconen rubber geperst onder hoge temperatuur. Het snoer is van PVC en heeft een standaard lengte van 3500 mm. Een langere kabel is, indien nodig, op aanvraag beschikbaar.
Voltage: 220-240V, 50 HZ, E 27, Max 60 Watt Spaarlamp, PL Max 40 W, IP 20, Klasse II.

Kleurrijke lamp

De Muuto Unfold is leverbaar in de volgende kleuren: grijs, wit, zwart, blauw, paars, geel, licht grijs, groen, oranje en rood.

Afmetingen Muuto Unfold

De lamp weegt 2 kilo en de lampenkap heeft een hoogte van 29,5 cm en een doorsnede van 32,5 cm.

Het advies is om de Muuto Unfold te reinigen met een zachte, vochtige doek. Schakel altijd de stroomvoorziening uit alvorens te reinigen.

Ontwerpersteam Form Us With Love

Form Us With Love is een multidisciplinair ontwerp- en interieurarchitectuurstudio uit Stockholm. Hun werk is bekroond met diverse prestigieuze prijzen, zoals de Red Dot en de jonge Zweedse design award. Verdere erkenning van het trio zijn succesvolle tentoonstellingen in musea zoals het MoMA en The National Gallery in Zweden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Unfold.