Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Wood

Muuto Wood
Muuto Wood
Muuto Wood
Muuto Wood
Muuto Wood
Muuto Wood
Muuto Wood
Muuto Wood

Ontwerp: TAF Architects  Collectie: 2010 

Muuto Wood lamp

Deze bureaulamp is gemaakt van gedroogde grenen blokken, gemalen en gewit met witte olie, gelijmd en vervolgens met de hand geassembleerd. Een ijzeren gewicht wordt gebruikt om de basis te stabiliseren.

Deze houten lamp zorgt voor een low-tech tegenwicht voor de moderne en technische bureaulampen. Het heeft een zeer eerlijk en iconische expressie en is enkel voor binnenshuis te gebruiken.

Afmetingen Muuto Wood lamp

De hoogte is 50 cm en de breedte is 50 cm. Het bijgeleverde snoer is 230 cm lang.

Gebruikte materialen Muuto Wood lamp

Grenen hout, pvc koord in de kleuren wit, oranje en groen.

Over de ontwerpers: TAF Architecs

TAF Architects is een uit Stockholm afkomstig design en architectuur studio die internationaal bekend staan om hun product- en interieurdesign.

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Wood.