Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

NPR 1813 Bureaustoelen

NPR 1813 bureaustoelen, De Nederlandse PraktijkRichtlijn NPR 1813 is een norm waar u zich als werkgever aan kan conformeren. Indien u kiest voor arbo bureaustoelen en kantoormeubelen die voldoen aan de NPR 1813 betekend dat, dat het meubilair zeer ruim instelbaar is, zodat een groot gedeelte van uw personeel op de juiste manier beeldschermwerkzaamheden kan verrichten. Bekijk ook onze 24-uurs bureaustoelen.

Bureaustoelen welke voldoen aan de NPR 1813 zijn dus zeer ruim instelbaar, denk hierbij onder andere aan hoogte, breedte en diepte verstelbare armleggers, zitdiepte verstelling, een gasveer verstelling die zeer hoog en zeer laag gaat. Goedkope bureaustoelen hebben vaak wel de instelling mogelijkheden, echter is het ergonomische instelbereik enorm veel kleiner. Indien een armlegger niet ergonomisch in breedte instelbaar is kan deze nooit goed naast het lichaam geplaatst worden met als gevolg dat de armlegger niet wordt gebruikt en de medewerker vervolgens krom naar voren de armen afrust op het bureaublad.

Bel 088-650 12 34 voor een persoonlijk arbotechnisch vrijblijvend advies over onze NPR 1813 bureaustoelen.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over NPR 1813 Bureaustoelen.