Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Naughtone Polly

Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly
Naughtone Polly

Collectie: 2015 

Naughtone Polly stoelen

De Naughtone Polly stoel biedt fundamenteel een zeer comfortabele ergonomische stoel met zo weinig visuele details. De polypropyleen zitschaal heeft subtiele randdetails die voor een goede zitervaring zorgen. De Naughtone Polly is leverbaar in zes verschillende kleuren, zodat er altijd wel een kleur is die bij de omgeving | rest van het interieur past.

De Naughtone Polly is leverbaar als 4-pootstoel of als sledestoel.

Technische informatie Naughtone Polly

De Naughtone Polly is gemaakt in het Verenigd Koninkrijk met 100 % recyclebaar polypropyleen. Naughtone Polly is beschikbaar in 6 standaard kleuren. De 2 base opties worden vervaardigd met behulp van buisvormig of massief stafstaal en zijn afgewerkt met een slijtvaste poedercoating (verf) of chroom.

Over Naughtone

Naughtone ontwerpt, produceert en levert bruikbare, mooie meubels die geschikt zijn in elke kantooromgeving, entree, lobby of andere openbare ruimtes. Bij Naughtone is het hele team gepassioneerd vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke producten die uit de Britse koker zijn ontstaan.
Naughtone is gevestigd in Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, waarvandaan al hun producten worden gedistribueerd. Belangrijker is dat ook wanneer ze zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd, deze altijd hand in hand is met een positieve impact op het milieu. Door deze aanpak is Naughtone FISP (Furniture Industry Sustainability Programme) gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Naughtone Polly.