Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Normann Copenhagen Solid Coffee Table

Normann Copenhagen Solid Table
Normann Copenhagen Solid Table
Normann Copenhagen Solid Table
Normann Copenhagen Solid Table
Normann Copenhagen Solid Table
Normann Copenhagen Solid Table

Ontwerp: Lars Beller Fjetland  Collectie: 2016 

Normann Copenhagen Solid Table

Normann Copenhagen Solid Coffee Table is een minimalistische salontafel gemaakt van natuurlijke en stevige materialen.

Het resultaat is een tijdloze en stevige salontafel met een eenvoudig en toch strak ontwerp zonder onnodige details. Deze duurzame salontafel bestaat uit een basis van een essenhouten onderkant en een Italiaans marmeren tafelblad, waardoor het toch luxe uitstraalt. Met een vochtige doek is de Solid Table eenvoudig schoon te maken.

Meerdere mogelijkheden voor gebruik

De Solid Table is mooi te gebruiken in uw kantoor zoals in wachtruimtes en entrees of bij u thuis in de woonkamer! Samen met een bijpassende bank is uw zitje helemaal af en kunnen uw klanten even wachten in een verzorgde wachtruimte.

Afmetingen en montage

De hoogte van de salontafel is 40 cm, de lengte is 130 cm en de breedte is 38,5 cm.

Over de montage hoeft u zich geen zorgen te maken. De tafel is eenvoudig te monteren zonder gebruik van schroeven of lijm.

Over de ontwerper

De Solid Coffee Table is ontworpen door de Noorse Lars Beller Fjetland. Hij streeft ernaar om objecten te maken met een gevoel van zowel de tijdloosheid en duurzaamheid. Geen goedkope gimmicks, maar een puur, simplistisch huwelijk tussen functie en schoonheid. Dit laat hij zien in het ontwerp van deze salontafel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Normann Copenhagen Solid Table.