Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

O-Poot Bureaus

O-poot bureaus, voor het inrichten van kantoor. Wij hebben een ruime collectie kantoormeubelen waaronder kantoorbureaus zoals T-poot bureaus, kantoortafels en bureaus. Voor het inrichten van uw kantoor of het vervangen van uw huidige bureaus, bent u bij ons aan het juiste adres. Graag adviseren wij u bij het kiezen van nieuwe bureaus of kantoortafels.

Bureautafels zijn leverbaar met verschillende soorten poten. Bijvoorbeeld een C-poot, H-poot, T-poot en een O-poot bureau. Hierdoor heeft elke tafel een eigen uitstraling. Bij elke pootconstructie kan een bureaublad geleverd worden van verschillende materialen, voorbeelden hiervan zijn een houten tafelblad of een melamine toplaag op het bureaublad. De meeste bureaus zijn in hoogte verstelbaar waarbij een standaard hoogte vaak rond de 74 cm ligt. Wilt u meer informatie over O-poot bureaus, neem dan contact met ons op.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over O-poot bureaus.