Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Offecct Montparnasse

Offecct Montparnasse
Offecct Montparnasse
Offecct Montparnasse
Offecct Montparnasse
Offecct Montparnasse

Ontwerp: Christophe Pillet  Collectie: 2016 

Offecct Montparnasse fauteuil

De Montparnasse fauteuil van Offecct is ontworpen door Christophe Pillet en ziet er minimalistisch uit. Dit komt omdat Offecct de ambitie heeft om voor nieuwe producten minder materiaal te gebruiken. Deze fauteuil is daar weer een goed voorbeeld van. De zitschaal bestaat alleen uit stof en/of leer en schuim. Deze hangt aan 4 punten aan het frame. Simpeler en doeltreffender kan het niet.

Kenmerken Offecct Montparnasse fauteuil

Het frame van de Offecct Montparnasse is in zwarte lak. De zitschaal is van koudschuim en bekleed met stof of leder en zit vast met vier bevestigingen. Standard leer komt uit de Elmo Soft collectie. Voor het beste resultaat voor de stoffen variant adviseert Offecct een stof vergelijkbaar met Kvadrat Hallingdal.

Over Offecct

Offecct meubelen en akoestische wandpanelen afkomstig uit Zweden, staan voor de combinatie van authentiek Zweeds vakmanschap met kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Samen met enkele van ’s werelds meest vermaarde ontwerpers worden elegante, intelligente en milieuvriendelijke meubelen ontwikkeld.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Offecct Montparnasse.