Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Offecct On Point tafel

Offecct On Point
Offecct On Point
Offecct On Point
Offecct On Point

Ontwerp: Mattias Stenberg  Collectie: 2016 

Offecct On Point tafel

De On Point tafel is ontworpen door Mattias Stenberg, de ontwerper achter de succesvolle kruk Carry On. Deze past dan ook weer goed samen met de On Point tafel. Met zijn zachte en elegante verschijning van de tafel is deze geschikt als een ontmoetingsplek om even bij te praten en kan ook gebruikt worden met planten of andere groenvoorzieningen, om zo een barrière te creëren om wat persoonlijkere gesprekken te voeren. Het tafelblad kan namelijk uitgevoerd worden met een opening waarin een boompje of plant geplaatst kan worden.
De tafel is ook verkrijgbaar met een energiebron, zodat het als oplaadpunt in openbare plaatsen, waar elektronische apparaten worden gebruikt, kan fungeren. Deze stopcontacten zitten in de gestoffeerde romp.

Afmetingen Offecct On Point

Met een doorsnede van 1600 mm is er met gemak ruimte voor 8 personen voor een informeel overleg. De hoogte is 650 mm.

Kenmerken Offecct On Point

Het frame van de Offecct On Point is in hout bekleed met stof of leder. Standard leer uit de Elmo Soft collectie. Het tafelblad is in wit gepigmenteerde eiken laminaat met afgeschuinde randen.

Over Offecct

Offecct meubelen en akoestische wandpanelen afkomstig uit Zweden, staan voor de combinatie van authentiek Zweeds vakmanschap met kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Samen met enkele van ’s werelds meest vermaarde ontwerpers worden elegante, intelligente en milieuvriendelijke meubelen ontwikkeld.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Offecct On Point.

Wij adviseren u bij dit product:

Offecct Carry On
Offecct
Carry On