Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Offecct Soufflé poefjes en bijzettafel

Offecct Souffle
Offecct Souffle
Offecct Souffle
Offecct Souffle

Ontwerp: Cecilie Manz  Collectie: 2016 

Offecct Soufflé poefjes en bijzettafel

De Offecct Soufflé poefjes, ontworpen door Cecilie Manz, zijn zeer uitnodigend om op te gaan zitten. Doordat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn is het speels om dit te combineren. Ook is er een bijpassend bijzettafeltje. Ideaal voor in een wachtkamer, entree of lobby.

Kenmerken Offecct Soufflé poefjes en bijzettafels

Het frame van de Offecct Soufflé is in hout met koudschuim. Ze zijn bekleed in stof of leder. Het standard leer komt uit de Elmo Soft collectie. De zitting is in stof of leder. Het tafelblad van de bijzettafel is in massief es of wit- gepigmenteerde eikenhout leverbaar. De knopen hebben een doorsnede van 25 mm en zijn leverbaar in de kleuren natuur of donkerbruin leer.

Afmetingen

De Offecct Soufflé poefjes hebben een zacht zitvlak en een strak vormgegeven basisdeel. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende breedtematen: 700, 850 of 1200 mm.

Over Offecct

Offecct meubelen en akoestische wandpanelen afkomstig uit Zweden, staan voor de combinatie van authentiek Zweeds vakmanschap met kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Samen met enkele van ’s werelds meest vermaarde ontwerpers worden elegante, intelligente en milieuvriendelijke meubelen ontwikkeld.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Offecct Souffle.