Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Bricks Werkfauteuil

Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil
Palau Bricks Fauteuil

Ontwerp: Robert Bronwasser   

Palau Bricks Werkfauteuil

Palau Bricks Fauteuil is een 1- persoon werkfauteuil met hoge rug uitgebreid met de 90° armleuning. De armleuning kan gecombineerd worden met alle breedte- hoogte- en dieptematen van de Bricks serie. Naast de hoge geluidsdempende rugleuning biedt het tafelblad voldoende ruimte om even aan te werken. De Bricks Fauteuil past helemaal bij het nieuwe werken.
Afmetingen: zitbreedte 62cm, zithoogte 43cm, rughoogte 135cm. Bij de Palau Bricks elementen kunnen power frames worden geïnstalleerd ten behoeve van elektra, LAN-, telefoonaansluiting etc.

De akoestische waarde van Bricks wordt bepaald door de afmetingen en samenstelling/opbouw van het product, in combinatie met de gekozen stof. Deze waarde is voor een 2-zits bank anders dan voor een 3-zits bank, ook de stofkeuze beïnvloedt deze waarden.

De wanden worden opgebouwd uit een laag stof, met daaronder Dacron en koudschuim, houtwerk en een holle ruimte. De rugleuningen worden opgebouwd uit een laag stof, met daaronder Dacron, koudschuim en houtwerk.

Deze opbouw zorgt standaard al voor een goede akoestiek, welke op diverse manieren voor een specifieke toepassing nog verbeterd kan worden door bijvoorbeeld:
Speciaal akoestisch schuim t.b.v absorptie van hogere (geluids)frequenties toepassen. Dit schuim is in diverse gradaties toe te passen en geeft bij met name hogere frequenties een betere absorptie
Het houtwerk te perforeren, dit kan ook in combinatie met akoestisch schuim worden toegepast
Variëren met de diktes van het standaard schuim
Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de wanden en ruggen kan er akoestisch schuim geplaatst worden
Stofkeuze, vilt stoffen hebben over het algemeen een betere akoestische waarde (bijvoorbeeld de Divina van Kvadrat, dit is de stof van Kvadrat met de beste waardes).

Doorgaans heeft een gestoffeerd meubel een Alpha-W (aw) waarde die ligt tussen de 0,4 en 0,7 (waarbij 1 staat voor maximum waarde in m² "open raam")
De uiteindelijke absorptie is afhankelijk van de dikte van het materiaal, de (open) structuur van de meubelstof en het totale oppervlakte (m²) van de zachte materialen
Het totale aantal m2 aan "open raam" in een ruimte heeft direct invloed op de nagalmtijd in de ruimte; gestoffeerde meubelen dragen zeker bij aan het verkorten van de nagalmtijd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Bricks Fauteuil.

Wij adviseren u bij dit product:

Palau Bricks
Palau
Bricks
Palau Bricks Salontafel
Palau
Bricks Salontafel