Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Bricks Pavilion

Palau Bricks Pavilion
Palau Bricks Pavilion
Palau Bricks Pavilion

Ontwerp: Robert Bronwasser  Collectie: 2016 

Palau Bricks Pavilion akoestische ontmoetingsplek

De Bricks familie heeft er een nieuwe telg bij: Bricks Pavilion.
Met Bricks Pavilion zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Met de standaard Brickswanden zijn diverse Bricks Pavilions te maken zoals Circles en Squares. Deze modellen zijn gemakkelijk te combineren met Bricks-zitelementen.
De Palau Bricks Pavilion leent zich bij uitstek voor besprekingen maar is ook ideaal om privégesprekken te voeren of om u even terug te trekken. Het is mogelijk om de Pavilion te voorzien van verlichting en aansluitingen voor elektra.

Kenmerken Palau Bricks Pavilion

  • Stoffering: de stoffen van Kvadrat, Camira, Febrik, Gabriël en de Ploeg, de leersoorten van Ohmann. Andere stoffen op aanvraag.
  • Zwarte houten plinten in 4 of 7,5 cm hoog.
  • Ontworpen door Robert Bronwasser.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Bricks Pavilion.