Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Bricks Wall | wandsystemen

Palau Bricks Wall
Palau Bricks Wall
Palau Bricks Wall
Palau Bricks Wall
Palau Bricks Wall
Palau Bricks Wall
Palau Bricks Wall
Palau Bricks Wall

Ontwerp: Robert Bronwasser  Collectie: 2013 

Palau Bricks Wall

Palau Bricks Wall is een rijkelijke aanvulling van de Bricks familie. Bricks Wall zijn modulair wandsystemen, bestaande uit geometrische vormen en in diverse afmetingen. Naast de standaard afmetingen is het mogelijk customized opstellingen te realiseren. De Bricks Wall wandsystemen zijn te combineren met alle zit- en rugelementen van Bricks, maar kunnen ook vrijstaand toegepast worden als akoestische scheidingswanden. Maatvoering: er zijn circa 70 afmetingen wanden. Tevens kan Palau de Bricks Wall op maat leveren.

De akoestische waarde van Bricks wordt bepaald door de afmetingen en samenstelling/opbouw van het product, in combinatie met de gekozen stof. Deze waarde is voor een 2-zits bank anders dan voor een 3-zits bank, ook de stofkeuze beïnvloedt deze waarden.

De wanden worden opgebouwd uit een laag stof, met daaronder Dacron en koudschuim, houtwerk en een holle ruimte. De rugleuningen worden opgebouwd uit een laag stof, met daaronder Dacron, koudschuim en houtwerk.

Deze opbouw zorgt standaard al voor een goede akoestiek, welke op diverse manieren voor een specifieke toepassing nog verbeterd kan worden door bijvoorbeeld:
Speciaal akoestisch schuim t.b.v absorptie van hogere (geluids)frequenties toepassen. Dit schuim is in diverse gradaties toe te passen en geeft bij met name hogere frequenties een betere absorptie
Het houtwerk te perforeren, dit kan ook in combinatie met akoestisch schuim worden toegepast
Variëren met de diktes van het standaard schuim
Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de wanden en ruggen kan er akoestisch schuim geplaatst worden
Stofkeuze, vilt stoffen hebben over het algemeen een betere akoestische waarde (bijvoorbeeld de Divina van Kvadrat, dit is de stof van Kvadrat met de beste waardes).

Doorgaans heeft een gestoffeerd meubel een Alpha-W (aw) waarde die ligt tussen de 0,4 en 0,7 (waarbij 1 staat voor maximum waarde in m² "open raam")
De uiteindelijke absorptie is afhankelijk van de dikte van het materiaal, de (open) structuur van de meubelstof en het totale oppervlakte (m²) van de zachte materialen
Het totale aantal m2 aan "open raam" in een ruimte heeft direct invloed op de nagalmtijd in de ruimte; gestoffeerde meubelen dragen zeker bij aan het verkorten van de nagalmtijd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Bricks Wall.