Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Home Meeting

Palau Home Meeting
Palau Home Meeting
Palau Home Meeting
Palau Home Meeting

Ontwerp: Studio Palau  Collectie: 2016 

Palau Home Meeting

Door het Nieuwe Werken bepalen medewerkers steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele open ontmoetingsplaatsen zijn daarom belangrijker geworden. Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.
De Palau Home Meeting is een werkruimte geschikt voor kleine vergaderingen, individueel of collectief geconcentreerd werken. Het is een geluidsabsorberend flexibel kantoor dat kan worden gestoffeerd in diverse stoffen.
Er zijn twee varianten van de Palau Home Meeting: de Medium and Large en ze zijn beschikbaar met en zonder zitelement.

Kenmerken Palau Home Meeting

  • Stoffering: de stoffen van Kvadrat, Camira, Febrik, Gabriël en de Ploeg, de leersoorten van Ohmann. Andere stoffen op aanvraag.
  • Zitelementen: Model Medium en Large zijn standaard voorzien van 2 zitelementen met zithoogte 43cm en rughoogte 75cm, geplaatst in de diepte.
  • Tafel/verlichting: voorzien van 18mm blad, afgewerkt in HPL Duropal standaardcollectie; rondom afgewerkt met ABS in dezelfde kleur als het werkblad.
  • Foam Fabric: De 2 panelen naast het glazen paneel zijn voorzien van 3D schuim in piramide vormen.
  • Ontworpen door Studio Palau.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Home Meeting.