Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Home Phonebooth

Palau Home Phonebooth
Palau Home Phonebooth
Palau Home Phonebooth
Palau Home Phonebooth
Palau Home Phonebooth
Palau Home Phonebooth
Palau Home Phonebooth

Ontwerp: Studio Palau  Collectie: 2016 

Palau Home Phonebooth belcel

Door het Nieuwe Werken bepalen medewerkers steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele open ontmoetingsplaatsen zijn daarom belangrijker geworden. Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.
De Palau Home Phonebooth maakt het mogelijk om geconcentreerd staand te werken of te bellen. Het is een geluidsabsorberend flexibel kantoor dat kan worden gestoffeerd in diverse stoffen.

Kenmerken Palau Home Phonebooth belcel

  • Stoffering: de stoffen van Kvadrat, Camira, Febrik, Gabriël en de Ploeg, de leersoorten van Ohmann. Andere stoffen op aanvraag.
  • Glas: Uitgevoerd met een glazen deur (82cm breed) met roestvrijstalen toebehoren.
  • Tafel/verlichting: voorzien van 18mm blad, afgewerkt in HPL Duropal standaardcollectie; rondom afgewerkt met ABS in dezelfde kleur als het werkblad.
  • Plint: Zwarte houten plint 38 mm hoog.
  • Uitgevoerd met verlichting in het dak (Philips MyLiving Plafoniere Twirl 30K, LED), standaard aangesloten met een ongeschakeld snoer. Alternatieve verlichting, elektrapunten in de Belcel en geschakeld aansluiten is mogelijk op aanvraag.
  • Ontworpen door Studio Palau.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Home Phonebooth.