Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Kwart kastensysteem

Palau Kwart
Palau Kwart
Palau Kwart

Ontwerp: Ward Huting   

Palau Kwart kastensysteem

Palau Kwart kastensysteem Kwart uit 2009 is een ingenieus puzzelstuk. De kast ontleent haar naam aan het feit dat vier kruiselementen telkens een gesloten geheel vormen, ��n element is hierdoor altijd een kwart van het geheel. De losse kruis- en T-elementen zijn zonder timmeren of verlijmen in en uit elkaar te halen. Ze koppelen door het klassieke zwaluwstaartprincipe. Door de kast van inhoud te voorzien, zet de losse verbinding zich vanzelf vast. Kwart is eenvoudig aan te passen en kan dus op de groei worden gekocht. De kast is zeer stabiel en kan daarom vrij in de ruimte geplaatst worden, bijvoorbeeld als �room divider�. De standaardkleuren zijn naturel, licht- en donkergrijs, rood en bruin. De elementen kunnen voorzien worden van een transparante lak. Kwart elementen zijn gemaakt van OSB, FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd hout.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Kwart.