Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Kylian

Palau Kylian
Palau Kylian
Palau Kylian
Palau Kylian
Palau Kylian
Palau Kylian
Palau Kylian
Palau Kylian
Palau Kylian

Ontwerp: Edward van Vliet   

Palau Kylian bank en fauteuil

De Kylian serie van Palau, die ontworpen is door Edward van Vliet, bestaat uit een bank, fauteuil en een poefje | krukje.

Stoffering en materialen van de Palau Kylian

De bank, fauteuil en poefje | krukje zijn leverbaar in de stoffen van Kvadrat, Fanny Aronsen, Gabriël en De Ploeg, de leersoorten van Hulshof en Ohmann. Andere stoffen zijn leverbaar op aanvraag.
In leer lopen er verticaal 2 extra naden in de achter rug van de sofa, en 2 verticaal in de armleuning.
Standaard wordt de Kylian bank met 2 losse rugkussens geleverd, de zijkussens zijn optioneel.
De fauteuil heeft een los en afneembaar zitkussen en een vast rugkussen. Optioneel kan het zitkussen vast gemonteerd worden.
Een optie voor de fauteuil: Standaard is de rug van de fauteuil glad gestoffeerd, blokstiksel in de rug is tegen een meerprijs ook mogelijk.
De poten zijn standaard verkrijgbaar in roestvrijstaal en verchroomd staal; poedercoating is mogelijk.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid.
Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Kylian.