Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Tail bijzettafel

Palau Tail
Palau Tail
Palau Tail
Palau Tail
Palau Tail
Palau Tail
Palau Tail
Palau Tail
Palau Tail

Ontwerp: Arik Levy  Collectie: 2016 

Palau Tail bijzettafel voor laptop

Van dezelfde ontwerper, Arik Levy, van de Palau Fence komt nu de Palau Tail. Een handig bijzettafeltje voor de laptop of bij een bank in uw entree. Als je wacht kun je er even je kopje koffie opzetten of nog even de krant leven, die handig is te plaatsen in de Folded versie van de Tail (zie afbeelding 6 of 7).

Eigenschappen Palau Tail bijzettafel

  • Dit model is volledig uit staal gemaakt.
  • Voorzien van een witte (RAL 9010) of zwarte (RAL 9005) matte fijnstructuur poedercoating.
  • Voor projecten zijn andere kleuren of materialen mogelijk.
  • 3 varianten: Tail Laptoptable, Tail Folded en Tail Corner.

Eenvoudig te verplaatsen

Dankzij het handvat, dat mooi verwerkt is in het blad, is de Palau Tail makkelijk op te tillen en te verplaatsen naar de gewenste positie, zodat deze bijzettafel eenvoudig te gebruiken is om er een laptop op te zetten.
De Palau Tail bijzettafel is daarom ideaal voor in een entree, wachtruimte of andere openbare ruimtes waarbij de bezoekers even gebruik willen maken van een tafel.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Tail.

Wij adviseren u bij dit product:

Palau Kylian
Palau
Kylian
Palau Gabo
Palau
Gabo