Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palmberg Sinac Bureau

Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac
Palmberg Sinac

 

Palmberg Sinac Bureau

Dit bureau is een compleet geschroefd modulair 4-poots bureausysteem. Het onderstel van de Sinac bestaat uit een zichtbaar omlopend frame, in de afmeting 40 x 25 mm. De tafelpoten worden door middel van zeskantschroeven aan het omlopend frame vastgeschroefd. Het 25 mm dikke bureaublad is door middel van afstandhouders vast met het frame of het schuifbladbeslag verbonden. De afstand tussen blad en frame bedraagt 5 mm.

Op de hoek van het frame kunnen naar keuze ronde of vierkante poten bevestigd worden. Deze twee varianten kunnen omgewisseld worden zonder het bureaublad te demonteren. Door het uitdraaien van de steldoppen is het bureau instelbaar van 680 - 800 mm. De koppel- en aanbouwelementen worden op bureauhoogte aangebouwd. Door de modulaire opbouw van het systeem kunnen de Sinac bureaus eenvoudig naar gekoppelde werkplekken omgebouwd worden. De bureaus kunnen van een ruime horizontale kabelgoot voorzien worden. Deze wordt met adapters aan het blad bevestigd.

Palmberg Sinac eigenschappen

Breedtes: 800 mm tot 2000 mm
Dieptes 800 mm tot 1000 mm
Vier poots programma met ronde of vierkante poten, met zichtbaar omlopend profiel
Ronde poten Ø 50mm, vierkante poten 50 x 50mm
Traploos in hoogte instelbaar met steldoppen 680-800 mm en
Onderstel ook compleet in chroom glanzend verkrijgbaar

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palmberg Sinac.