Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palmberg Terio Plus scheidingswanden

Palmberg Terio scheidingswanden
Palmberg Terio scheidingswanden
Palmberg Terio scheidingswanden
Palmberg Terio scheidingswanden
Palmberg Terio scheidingswanden
Palmberg Terio scheidingswanden

 

Palmberg Terio Plus scheidingswanden

Terio Plus is een hoogwaardig scheidingswandsysteem. Strak design, 35mm dik dat voor een visuele en akoestische afscherming van werkplekken zorgt. Met de opzetwanden van Palmberg Terio Plus worden kleine eilanden in een grote oceaan van kantoorarchitectuur gecreëerd. Ze bieden discretie, organiseren zowel kantoorruimtes als werkplekken en dienen tevens als designelementen in kantoortuinen. Verschillende montagesets zorgen bij Terio Plus voor de compatibiliteit van de wanden en opzetwanden met de bureaumeubelprogramma’s van Palmberg.

Handig met een accessoirerail

De scheidingswand bestaat uit een compleet rond omlopend gecoat frame van 3 mm dik aluminium en is qua kleur afgestemd op de Palmberg bureauprogramma’s.
Optioneel zijn wandelementen met een bureauprogramma’s weerszijdig geïntegreerde, accessoirerail beschikbaar. De accessoirerail is een compact aluminiumprofiel met een enkel of dubbel organisatieprofiel. Bij de dubbele accessoirerail is de afstand tussen de organisatieprofielen 100 mm. Tussen de organisatieprofielen zijn de wanden magnetisch, bedekt met stof.
Een extra selecteerbaar verticaal bevestigingsprofiel maakt de directe verbinding met het bureaublad of onderstel mogelijk In hoogte verstelbare schroeven zorgen voor een optimale afstelling van de scheidingswand. Als stelvarianten worden verschillende stelvoeten gebruikt. Bij lineaire vrijstaande Terio Plus-wanden wordt aanbevolen de stelvoeten met een afstand van 2 meter te plaatsen om de stabiliteit te garanderen.

Verschillende verbindingen mogelijk

Een verbindingszuil met schotelvoet laat een flexibele hoekinstelling van 0 º tot 180 º toe. Tot vier scheidingswanden kunnen aan de verbindingszuil verbonden worden. Een tot 10 mm in hoogte verstelbaarheid is mogelijk via een excentrische bevestiging aan de bovenkant van de verbindingszuil.
Een lineair bevestigingset maakt de lineaire verbinding van de scheidingswanden mogelijk. Verschillende bevestigingssets bieden de mogelijkheid om de scheidings- en opzetwanden met onze bureaumeubelprogramma’s te combineren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palmberg Terio scheidingswanden.