Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palmberg TerioPlus

Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus
Palmberg TerioPlus

Collectie: 2016 

Palmberg TerioPlus akoestische panelen

Deze nieuwe akoestische producten zijn een aanvulling op de Terio Scheidingswanden van Palmberg.
De serie bestaat uit verschillende akoestische oplossingen, zoals panelen (te bevestigingen aan de muur of hangend aan het plafond), maar ook als akoestisch element bij een kast.
De Palmberg TerioPlus panelen zijn gepresenteerd op de grootste kantoormeubelbeurs, de Orgatec, in oktober 2016 in Keulen.

Kenmerken Palmberg TerioPlus akoestische panelen

  • Collectie van verschillende akoestische producten | oplossingen.
  • Bedekt met stof en beschikbaar in vele soorten en kleuren.
  • Eenvoudig te monteren.

Over Palmberg

Een ruime collectie kantoormeubelen Palmberg Bureauinrichtingen. De Duitse fabrikant is het belangrijkste bedrijf van de Duitse meubelindustrie en produceert succesvol hoogwaardige kantoormeubelen voor de Europese meubel-markt. Palmberg Bureauinrichtingen zijn functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het meubilair wordt volgens het kwaliteitsmanagement ISO 9001:2000 in verbinding met het milieumanagement ISO 14001:2004 en de EG-ecoaudit-verordening vervaardigd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palmberg TerioPlus.