Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palmberg Umbrella

Palmberg Umbrella
Palmberg Umbrella
Palmberg Umbrella
Palmberg Umbrella

Ontwerp: Christiane Gebert en Thorsten Rosenstengel  Collectie: 2016 

Palmberg Umbrella

Umbrella van Palmberg is een akoestisch scherm en biedt gebruikers een flexibele en akoestisch effectieve oplossing om functionele zones en ruimten in het kantoor te creëren. Het systeem neemt daarbij het principe over van een gespannen scherm.
De Palmberg Umbrellla is zowel vrijstaand inzetbaar, maar is ook te bevestigen aan een muur. Het laat zich probleemloos ombouwen in ruimtes waarin werknemers voorheen last hadden van een slechte nagalmtijd.

Kenmerken Palmberg Umbrella

  • Akoestische oplossing.
  • Vrijstaand te gebruiken of te bevestigen aan de muur.
  • Probleemloos om te bouwen.
  • Ontworpen door: Christiane Gebert en Thorsten Rosenstengel.

Over Palmberg

Een ruime collectie kantoormeubelen Palmberg Bureauinrichtingen. De Duitse fabrikant is het belangrijkste bedrijf van de Duitse meubelindustrie en produceert succesvol hoogwaardige kantoormeubelen voor de Europese meubel-markt. Palmberg Bureauinrichtingen zijn functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het meubilair wordt volgens het kwaliteitsmanagement ISO 9001:2000 in verbinding met het milieumanagement ISO 14001:2004 en de EG-ecoaudit-verordening vervaardigd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palmberg Umbrella.