Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Papatya Ego

Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego
Papatya Ego

 

De Ego van Papatya

De Papatya Ego geeft trendy, onderhoudsvriendelijk en praktisch zitcomfort. De stoel is beschikbaar in verschillende hippe en klassieke kleurcombinaties. De zitting bestaat uit polypropyleen, versterkt met glasvezel en de rug is gemaakt van polycarbonaat. Dit maakt de Papatya Ego gemakkelijk in onderhoud. Alle stoelen uit de Papatya Ego reeks zijn handig stapelbaar en binnen en buiten inzetbaar. Afneembaar kussen is optioneel verkrijgbaar.

Verschillende designs

De Papatya Ego reeks bestaat uit drie verschillende designs: de Ego Rock, Ego K en Ego S. Deze drie modellen hebben elk drie verschillende uitvoeringen: als stoel (zithoogte 47 cm), als barkruk met een zithoogte van 65 cm en als barkruk met een zithoogte van 74 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Papatya Ego.