Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Pedrali Ester

Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester
Pedrali Ester

Ontwerp: Patrick Jouin   

Pedrali Ester

De Pedrali Ester stoelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo is er een fauteuil voor in uw entree, een stoel voor in uw bedrijfsrestaurant of kantine. Daarnaast is de Pedrali Esther ook met een verrijdbaar onderstel voor als bureaustoel en als vergaderstoel.

Pedrali Ester 690

Deze Ester 690 fauteuil van Pedrali heeft een zitting van polyurethaanschuim. Mooi als stoel voor in uw entree of als vergaderstoel. Afwerkingen: bekleding in echt leer of stof. De poten zijn van aluminium of geborsteld brons.

Pedrali Ester 691

Deze Ester 690 stoel van Pedrali heeft een zitting van polyurethaanschuim. Zonder leuningen is deze stoel uitermate geschikt voor in de kantine, bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheden. Afwerkingen: bekleding in echt leer of stof. De poten zijn van aluminium of geborsteld brons.

Pedrali Ester 695

De verrijdbare Ester 695 is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de rugleuning zijn gemaakt van polyurethaanschuim op een stalen structuur met wieltjes. De stoel is in hoogte verstelbaar.

Pedrali Ester 695F

De Ester 695F is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de rugleuning zijn gemaakt van polyurethaanschuim op een stalen structuur. De stoel is in hoogte verstelbaar.

Pedrali Ester 696

De verrijdbare Ester 696 is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de hoge rugleuning zijn gemaakt van polyurethaanschuim op een stalen structuur met wieltjes. De stoel is in hoogte verstelbaar.

Pedrali Ester 696F

De Ester 695F is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de hoge rugleuning zijn gemaakt van polyurethaan schuim op een stalen structuur. De stoel is in hoogte verstelbaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Pedrali Ester.