Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Pedrali Malmö tafels en stoelen

Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo
Pedrali Malmo

Ontwerp: Michele Cazzaniga, Simone Mandelli en Antonio Pagliarulo   

Pedrali Malmö tafels en stoelen

De Pedrali Malmö stoelen en tafels zijn ideaal geschikt voor in het restaurant, kantine, bar of andere horecagelegenheden, maar ook is de Pedrali Malmö als vergaderstoel te gebruiken.

Pedrali Malmö 295

Deze lounge fauteuil is gemaakt van massief essenhout en leverbaar in de kleuren zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is van essen gefineerd multiplex.

Pedrali Malmö 296

Deze lounge fauteuil is gemaakt van massief essenhout en leverbaar in de kleuren zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is gestoffeerd.

Pedrali Malmö 297

Deze lounge fauteuil is gemaakt van massief essenhout en leverbaar in de kleuren zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is bekleedt met echt leer.

Pedrali Malmö Relax 298

Deze Malmö Relax is een fauteuil met een grote zitschaal. De hoge rug ondersteunt de schouders biedt een perfecte ontspanning. Verkrijgbaar in zwart of lichtgrijs gekleurd massief essenhout en met multiplex zitschaal die is bekleedt met stof of simili leer.

Pedrali Malmö 390

Deze essenhouten stoel is verkrijgbaar in de kleuren, zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is van multiplex. De stoelen zijn stapelbaar.

Pedrali Malmö 391

Deze essenhouten stoel is verkrijgbaar in de kleuren, zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is gestoffeerd.

Pedrali Malmö 392

Deze essenhouten stoel is verkrijgbaar in de kleuren, zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is bekleedt met echt leer.

Pedrali Malmö 395

Deze essenhouten stoel met armleuningen is verkrijgbaar in de kleuren, zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is van multiplex.

Pedrali Malmö 396

Deze essenhouten stoel met armleuningen is verkrijgbaar in de kleuren, zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is gestoffeerd.

Pedrali Malmö 397

Deze essenhouten stoel met armleuningen is verkrijgbaar in de kleuren, zwart of lichtgrijs getint. De zitschaal is bekleedt met echt leer.

Pedrali Malmö 232

Deze barkrukken zijn gemaakt van massief essenhout en verkrijgbaar in zwart of grijs getint. De zitschaal is van essen gefineerd multiplex. De zithoogte is 65 cm.

Pedrali Malmö 236

Deze barkrukken zijn gemaakt van massief essenhout en verkrijgbaar in zwart of grijs getint. De zitschaal is van essen gefineerd multiplex. De zithoogte is 75 cm.

Pedrali Malmö 242

Deze barkrukken zijn gemaakt van massief essenhout en verkrijgbaar in zwart of grijs getint. De zitschaal is gestoffeerd. De zithoogte is 65 cm.

Pedrali Malmö 246

Deze barkrukken zijn gemaakt van massief essenhout en verkrijgbaar in zwart of grijs getint. De zitschaal is gestoffeerd. De zithoogte is 75 cm.

Pedrali Malmö tafels

De Malmö familie breidt uit met tafels voor in kantines. Het tafelblad is van essen fineer top en de taps toelopende poten zijn van essenhout. Er zijn diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Pedrali Malmo.