Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Pedrali Young

Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young
Pedrali Young

Ontwerp: Pedrali R&D   

Pedrali Young stoel en barkruk

Pedrali Young stoelen en barkrukken zijn er voor alle horecagelegenheden. Zo is er een lage kantinestoel en een hoge barkruk.

Pedrali Young 420

Deze stoel is ontworpen om licht en natuurlijk te zijn en tegelijkertijd robuust. De Pedrali Young 420 heeft een gebogen multiplex body met een massief eiken frame. Duurzaam en toch licht van gewicht, de Pedrali Young 420 weegt slechts 3,5 kg en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals wengé en gebeitst eiken.

Pedrali Young+ 421

De Young+ 421 is de stapelbare versie van de Young 420. De stoel is stapelbaar tot maximaal 6 stuks en is verkrijgbaar in gebleekt eiken, wengé gebeitst of lichtgrijs getint.

Pedrali Young 423

De Pedrali Young 423 is de gestoffeerde versie. Deze stoel is bekleed met brandvertragende polyurethaan. Verkrijgbaar in gebleekt eiken, wengé gebeitst of lichtgrijs gekleurd.

Pedrali Young 424

De Pedrali Young 424 is de gestoffeerde en stapelbare versie. Deze stoel is bekleed met brandvertragende polyurethaan. De Pedrali Young 424 stoelen zijn stapelbaar tot maximaal 6 stuks en ze zijn verkrijgbaar in gebleekt eiken, wengé gebeitst of lichtgrijs gekleurd.

Pedrali Young 425

Deze stoel is ontworpen om licht en natuurlijk te zijn en tegelijkertijd robuust. De Pedrali Young 425 heeft een gebogen multiplex body met een massief eiken frame. De stoel is voorzien van armleuningen. Duurzaam en toch licht van gewicht, de Pedrali Young 425 weegt slechts 4,2 kg en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals wengé en gebeitst eiken.

Pedrali Young 426 barkruk

De barkrukversie van de Pedrali Young is de 426. De gebogen multiplayer zitschaal is gelegd op een massief eiken frame. Leverbaar met een zithoogte van 750 mm. De Pedrali Young 426 barkruk heeft een roestvrij stalen voetsteun.

Pedrali Young 428

De barkrukversie van de Pedrali Young is de 426. De gebogen multiplayer zitschaal is gelegd op een massief eiken frame. Leverbaar met een zithoogte van 770 mm. De Pedrali Young 428 barkruk heeft een roestvrij stalen voetsteun.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Pedrali Young.