Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Pedrali Zippo

Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo
Pedrali Zippo

Ontwerp: Pedrali R&D   

Pedrali Zippo

De Pedrali Zippo fauteuils en banken bieden oplossingen voor de akoestiek. In een open kantoor is het van belang om ongestoord te kunnen werken of iets te kunnen bespreken. In de Zippo fauteuils en banken van Pedrali is dat mogelijk door de hoge rug die geluiddempend werkt.

Pedrali Zippo ZIP1P/100 geluiddempende fauteuil

De Pedrali Zippo ZIP1P/100 is een hoge geluiddempende fauteuil met een hoge rug van 100 cm. De hoogte van de rug en de structuur van de zij- en achterkant zorgen voor een goede geluidsisolatie. De stoel is gemaakt van brandvertragend polyurethaanschuim. Langs de rand loopt een rits. De stoel kan worden bedekt met stof of simili-leer. Frame van stalen buizen met een Ø van 16 mm in wit, zwart of aluminium gepoedercoat en passend met de kleur van de rits kleur. De zithoogte is 44 cm.

Pedrali Zippo ZIP1P/140 geluiddempende hoge fauteuil

De Pedrali Zippo ZIP1P/140 is een hoge geluiddempende fauteuil met een hoge rug van maar liefst 140 cm. De hoogte van de rug en de structuur van de zij- en achterkant zorgen voor een goede geluidsisolatie. Een telefoongesprek kan hier ongestoord plaatsvinden. Door 2 stoelen tegenover elkaar te plaatsen is een mini-vergadering of bilateraal met zorg voor privacy te voeren in elke kantoorruimte. De stoel is gemaakt van brandvertragend polyurethaanschuim. Langs de rand loopt een rits. De stoel kan worden bedekt met stof of simili-leer. Frame van stalen buizen met een Ø van 16 mm in wit, zwart of aluminium gepoedercoat en passend met de kleur van de rits kleur. De zithoogte is 44 cm.

Pedrali Zippo ZIP2P/100 geluiddempende bank

De Pedrali Zippo ZIP2P/100 is een hoge geluiddempende bank of sofa met een hoge rug van 100 cm. Deze past als kantoormeubel in uw entree of tussen de werkplekken in. De hoogte van de rug en de structuur van de zij- en achterkant zorgen voor een goede geluidsisolatie. De bank is gemaakt van brandvertragend polyurethaanschuim. Langs de rand loopt een rits. De bank kan worden bedekt met stof of simili-leer. Frame van stalen buizen met een Ø van 16 mm in wit, zwart of aluminium gepoedercoat en passend met de kleur van de rits kleur. De zithoogte is 44 cm.

Pedrali Zippo ZIP2P/140 geluiddempende bank

De Pedrali Zippo ZIP2P/140 is hetzelfde als de Zippo ZIP2P/100 geluiddempende bank, alleen is de rug 40 cm hoger en komt dan op een totale hoogte van 140 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Pedrali Zippo.