Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

RH Activ

RH Activ
RH Activ
RH Activ
RH Activ
RH Activ
RH Activ
RH Activ
RH Activ
RH Activ

 

RH Activ bureaustoel

RH Activ volgt al uw bewegingen, zodat u vrij en actief kunt zitten, met toch voldoende steun in de lendenen. En dat is zowel comfortabel als ergonomisch juist. Het geheim is een geavanceerd stoelmechaniek dat een vrij en ergonomisch bewegingspatroon creëert dat u alleen terugvindt in de RH Activ van RH Stoelen. En het is eenvoudig, u hoeft u slechts te bekommeren om ëën enkele hendel, die makkelijk te verstellen is, zelfs wanneer u in de stoel zit!

De RH Activ is geschikt voor het werken in de moderne werkomgevingen van tegenwoordig. Dankzij zijn eenvoud is hij ook geschikt als stoel voor meerdere gebruikers, indien u met meer mensen dezelfde werkplek deelt. RH Activ stoel is verkrijgbaar in vier basismodellen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over RH Activ.