Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

RH Extend NPR bureaustoel

RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR
RH Extend NPR

 

RH Extend NPR bureaustoel

RH Extend NPR bureaustoel is gemaakt voor mensen die de voorkeur geven aan eenvoud bij de instellingen, een elegant design van ieder onderdeel en graag ergonomische eigenschappen van topklasse willen. Deze stoel van RH Stoelen is voorzien van het unieke bewegingspatroon van RH Form met drie bewegingspunten - knie, heup en lendenen - die zo geplaatst zijn dat ze overeenkomen met de gewrichten in uw lichaam. Dat maakt beweeglijk en actief zitten mogelijk, met toch voldoende steun en minder belasting.

RH Extend is geschikt voor werkzaamheden in alle moderne kantooromgevingen en is bovendien ook geschikt als stoel voor meerdere gebruikers, als u met een aantal mensen dezelfde werkplek deelt. De stoel is verkrijgbaar in twee maten.

Rh Extend met XL zitting

Rh Extend serie is leverbaar met XL kussens. Deze XL-kussens zijn 40mm langer en 20 mm breder dan de standaard zittingen.

RH Extend 100 - Art. nr. 6111

Rugleuning medium: breedte 440 mm, hoogte 510 mm
Zitting: breedte 460 mm, diepte 470 mm (verstelbaar 60 mm)
Zithoogte: 400-510 mm
Stervoet van grijsgelakt aluminium (5M) en wielen voor zachte vloeren (Ø 65mm)
Afmetingseisen conform EN 1335-1 Klasse B
Neksteun bevestiging. Deze is niet standaard in de medium rug. Indien u later een neksteun wilt bevestigen dient deze bevestiging erbij besteld te worden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over RH Extend NPR.