Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Red Stich Broes

Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes
Red Stitch Broes

Ontwerp: Pascal Snitjer  Collectie: 2015 

Red Stich Broes hoge bank en fauteuil

Men heeft de neiging rechte strakke lijnen te interpreteren als een bepaalde manier van strenge zakelijkheid. Het is de mannelijke benadering van vorm: Geen gedoe en neem de kortste route van A naar B. Rondingen, daarentegen, zijn meer frivool. Ze hebben een ontstressend karakter. Geen haast, er zijn andere wegen die naar de bestemming leiden. De Broes van ontwerper Pascal Snitjer benadrukt deze frivoliteit, maar zonder haar functionaliteit van comfort en privacy te verliezen.
Door de hoogte van de rug van de bank en fauteuil zijn deze kantoormeubelen goed te gebruiken in een entree, lounge of openbare ruimte, zodat men toch ongestoord kan werken, zitten, bellen of wachten.

Onuitputtelijke mogelijkheden

De mogelijkheden om de Red Stitch Broes aan te kleden zijn bijna onuitputtelijk. Door kleuren en stoffen van de belangrijkste stoffenmerken, zoals Kvadrat, Febrik, Gabriel, Bute and Oniro te combineren, kun je de Broes een geheel eigen karakter geven.
Het metalen onderstel is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren en koperafwerking.

Gebruikte materialen Red Stitch Broes

De Broes heeft een geschuimd metalen frame. Het polyurethaanschuim dat in de zitting wordt gebruikt, heeft een soortelijk gewicht van 55 kg/m3. Red Stitch geeft 5 jaar volledige garantie op constructie, schuim en afwerking

Afmetingen Red Stitch Broes

1 zits | fauteuil: 931 x 91 x 121 cm
2 zits | bank: 1779 x 91 x 121

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Red Stitch Broes.