Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Red Stitch Inside

Red Stitch Inside
Red Stitch Inside
Red Stitch Inside
Red Stitch Inside
Red Stitch Inside
Red Stitch Inside

Ontwerp: RSaW   

Red Stitch Inside

Laat u verrassen door de neutrale vormgeving. De Inside is een echte wolf in schaapskleren. Deze akoestisch bank met hoge rug en zijkanten is naast zijn toepasbaarheid vooral gewild door zijn excellente zitcomfort. De geschuimde rug geeft de natuurlijke ondersteuning die een hoop andere akoestische banken missen.
Tijdens gesprekken is deze rug ook uitermate geschikt als armleuning. De Red Stitch Inside heeft veel maatwerkmogelijkheden, wat zijn toepasbaarheid alleen maar groter maakt. Zo maakt Red Stitch de Inside regelmatig op andere hoogte en breedte, maar ook als cabine.

Eigenschappen Red Stitch Inside

De Red Stitch Inside bevat een houten frame, metalen nosagveren en HR polyurethaanschuim voor comfort. De plint is optioneel en gemaakt van melamine.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Red Stitch Inside.

Wij adviseren u bij dit product:

Red Stitch Nilsson
Red Stitch
Nilsson