Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Red Stitch Leaf akoestische bank

Red Stitch Leaf
Red Stitch Leaf
Red Stitch Leaf
Red Stitch Leaf

Ontwerp: Jean-Paul Peek   

Red Stitch Leaf akoestische bank

De missie van Red Stitch is om het comfortabele gevoel van thuis naar de werkomgeving te vertalen. Red Stitch haar nieuwste ontwerp, de Leaf, is een akoestische bank die dat gevoel volledig uitstraalt. Haar hoge kussenachtige rug en zijkanten voegen een soort vriendelijkheid en zachtheid toe, in tegenstelling tot de meeste kantoormeubelen die een gevoel van zakelijkheid en hardheid uitdragen. De lichte rondingen geven niet alleen veel comfort, maar ook het akoestische effect wordt verhoogd.

De naam Leaf verwijst naar het blad van een boom, waarvan de vorm licht en organisch is. Zo zijn de kussenachtige zijkanten niet strak van vorm en zweven ze boven de grond om lichtheid toe te voegen.

Gebruikte materialen Red Stitch Leaf akoestische bank

De Red Stitch Leaf heeft een houten frame met metalen nosag veren bedekt met High Resilience polyeruthaan schuim voor maximaal comfort. De melamine plint voorkomt dat de bank vuil wordt of kapot gaat door schoenen en stofzuigers.

Afmetingen Leaf bank

De bank is leverbaar als 1,5-, 2-,2,5- en 3-zits.
• 1,5 zits: 110 cm breed x 86 cm hoog x 140 cm diep
• 2 zits: 180 cm breed x 86 cm hoog x 140 cm diep
• 2,5 zits: 200 cm breed x 86 cm hoog x 140 cm diep
• 3 zits: 220 cm breed x 86 cm hoog x 140 cm hoog

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Red Stitch Leaf.