Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Red Stitch Nilsson

Red Stitch Nilsson
Red Stitch Nilsson
Red Stitch Nilsson
Red Stitch Nilsson
Red Stitch Nilsson
Red Stitch Nilsson

Collectie: 2016 

Red Stitch Nilsson fauteuil

De Nilsson van Red Stitch is een ranke oorfauteuil op essenhouten voet en in diverse beitskleuren verkrijgbaar. Tevens is de Nilsson leverbaar op een verchroomde 4 teens draaivoet. Het metalen frame van de comfortabele lounge chair is in een mal geschuimd met polyuretaanschuim in een vilt van gerecyclede garens en PET flessen.
Voor het mooiste resultaat adviseert Red Stitch stof te gebruiken met voldoende rek zoals Europost Wool van Gabriel en Divina van Kvadrat.

Over Red Stitch

Na wat stikproeven met rode garen dat toevallig in de naaimachine zat, ontstond het idee om een meubelmerk te beginnen dat, net als het rode stiksel, zich onderscheidt van de grijze massa. Dit alles uiteraard onder de naam van Red Stitch. Ze hebben inmiddels een groeiend internationaal netwerk van projectinrichters en architecten opgebouwd. Het is een perfecte mix van creativiteit, gezond verstand, vakmanschap en slagvaardigheid. Red Stitch werkt samen met specialisten die elk uitblinken in hun vakgebied. Stiptheid en flexibiliteit staan bij Red Stitch hoog in het vaandel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Red Stitch Nilsson.

Wij adviseren u bij dit product:

Red Stitch Inside
Red Stitch
Inside