Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Restaurantmeubilair | café en bedrijfsrestaurantsmeubilair

Kantoormeubelen | Restaurantmeubilair | bedrijfsrestaurantmeubilair worden steeds vaker multifunctioneel gebruikt. Wij kunnen voor u een realistisch restaurant interieurontwerp maken. Wilt u een sfeervol bedrijfsrestaurant? Praktisch of een combinatie daarvan? Kantinestoelen of eetkamerstoelen, kantinebanken, barkrukken en statafels, wij bieden u een ruime keus. Graag adviseren wij u bij de keuze van het juiste meubilair voor uw restaurant. Wilt u meer informatie bel 088-650 12 34. Wij zijn geopend van ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00.

Wilt u uw bedrijfsrestaurant herinrichten of zoekt u voor een nieuwe restaurant een nieuwe inrichting. U bent bij ons aan het juiste adres. Graag maken wij voor u een inrichtingsvoorstel met kleuradvies welke exact aansluit op uw wensen en behoefte. De Projectinrichter is onafhankelijk zo zijn wij partner van diverse cafémeubilair | horecameubilair inrichters bijvoorbeeld Satelliet meubelen of Thonet. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij voor u voordelig en slim inkopen, u kunt hiervan mee profiteren.

De diversiteit in het restaurantmeubilair is enorm. Om u goed te kunnen adviseren is er een goede inventarisatie door een van onze interieur adviseurs nodig. Het advies van De Projectinrichter is gedegen en vrijblijvend. Hierboven vindt u het overzicht van onze ruime collectie kantinetafels en kantinestoelen | eetkamerstoelen. Aan de linkerkant op de pagina kunt u een subselectie maken. De keuze is enorm, wellicht is het handigere als wij u helpen bij het maken van een keuze.

De Projectinrichter is een inrichtingsspecialist welke u complete inrichting kan verzorgen van het ontvangstmeubilair. Graag komen wij bij u langs, bel voor een afspraak 088-650 12 34. U bent van harte welkom in een van onze showrooms voor restaurantmeubilair.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Restaurantmeubilair.