Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Rexite Alexa stoel

Rexite Alexa
Rexite Alexa
Rexite Alexa
Rexite Alexa
Rexite Alexa
Rexite Alexa

Ontwerp: Raul Barbieri   

Rexite Alexa stoel

Rexite Alexa stoelserie is een stijlvol ontwerp met aandacht voor details. De lichte, stapelbare, comfortabele Alexa stoel is ideaal voor publieke ruimtes of in te zetten als zaalstoelen. De elegante stoel kan ook bekleedt worden met wit, zwart of donkerbruin leer. Elk variant binnen de stoelserie kan tevens voorzien worden van een schrijfblad, dat zowel links als rechts toegevoegd kan worden.

Rexite en het milieu

Rexite heeft altijd veel aandacht besteed aan de gevolgen die het productieproces op mens en milieu kunnen hebben. De producten zijn volledig gemaakt in Italië in strikte overeenstemming met de Europese wetgeving en alle regels met betrekking tot het milieu.

Over de ontwerper Raul Barbieri

Raul Barbieri werd in 1946 geboren in Milaan studeerde architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan in 1972. In 1989 richtte hij zijn eigen studio op in Milaan, waar hij nog steeds woont en werkt. Voor Rexite heeft hij verschillende producten ontworpen. Veel van zijn ontwerpen hebben diverse prijzen gewonnen of waren genomineerd voor designers awards.

Over Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires hebben ze ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer... Dankzij hun creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit, kleuren en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Rexite Alexa.

Wij adviseren u bij dit product:

Vepa T30
Vepa
T30
Abstracta Brainstorm
Abstracta
Brainstorm
Rexite Olivia
Rexite
Olivia