Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Robberechts Connex P4I

Robberechts Connex P4I
Robberechts Connex P4I
Robberechts Connex P4I

 

Robberechts Connex P4I bureau

Robberechts Connex P4I is een 4-Pootsprogramma met inliggend blad. Connex is een uitgebreid bureau-programma, zoals de Connex P4O, Connex VGT.
De P4I is leverbaar met een vaste werkhoogte van 75 cm met regelbare voetjes (tot 15 mm) uit kunststof of met een comfortsysteem, waardoor het bureau in hoogte is aan te passen van 62 tot 85 cm. Door telescopische buizen met drukknopveersysteem.

Over Robberechts

Robberechts kantoormeubilair en roldeurkasten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren van hoogwaardig, degelijk kantoormeubilair met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Robberechts Connex P4I.