Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

SCABDesign Colette

SCABDesign Colette
SCABDesign Colette
SCABDesign Colette
SCABDesign Colette
SCABDesign Colette
SCABDesign Colette

Ontwerp: Luisa Battaglia   

SCABDesign Colette stoelen

De SCABDesign Colette stoelen zijn geschikt voor buiten op het terras en leverbaar met of zonder armleuningen. Uiteraard is deze stapelbare stoel ook geschikt voor binnen.

Kenmerken SCABDesign Colette stoelen

  • De Colette zonder armleuningen heeft een integraal frame van recyclebaar polypropyleen en is versterkt met glasvezel. De stoel is stapelbaar tot maximaal 8 stuks.
  • De Colette met armleuningen heeft een integraal frame van recyclebaar technopolymeer en is ook versterkt met glasvezel. Deze stoel is stapelbaar tot maximaal 7 stuks.

Over SCABDesign

Al sinds 1957 creëert het Italiaanse SCABDesign de mooiste stoelen en tafels, voor binnen en buiten. Voor op kantoor of voor horecagelegenheden. Functioneel en stijlvol. En al die jaren zijn de producten gemaakt van 100% recyclebare materialen. Elke plastic element heeft het merkteken volgens ISO 11469: 2001.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over SCABDesign Colette.

Wij adviseren u bij dit product:

SCABDesign Sunset
SCABDesign
Sunset