Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

SA Möbler AQ-Shelf

Samobler AQ Shelf
Samobler AQ Shelf
Samobler AQ Shelf
Samobler AQ Shelf
Samobler AQ Shelf
Samobler AQ Shelf
Samobler AQ Shelf
Samobler AQ Shelf

Ontwerp: Anne Qvist  Collectie: 2015 

SA Möbler AQ-Shelf Modulaire kast

Met een spannende speelsheid biedt dit rekken systeem veel ruimte voor individuele creativiteit. Doordat de kast modulair is, is deze aan te passen aan de veranderende behoeften en belangen zonder het gebruik van gereedschap.

Het opslagsysteem SA Möbler AQ-Shelf bestaat in principe uit drie componenten. Twee zichtbaar: het frame en de plank en een onzichtbare: de pin. Deze drie componenten zorgen voor een mooi samenspel tussen ruimte en design. Bovendien geven de drie componenten de gebruiker de mogelijkheid om hun eigen opslagsysteem te veranderen. De verschillende kleuren en materialen geven nog een kans om een breed scala van mogelijkheden te creëren; van een kleine opslagruimte tot aan de grote scheidingswand.

Hout- en kleurmogelijkheden AQ-Shelf

De volgende kleuren en houtafwerkingen zijn mogelijk: White laminate, Light grey laminate, Black laminate, White stained ash, Birch, Beech en Oak.

Over SA Möbler

SA Möbler is een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in milieuvriendelijke kantoormeubelen. Van vergadertafels tot receptiemeubilair, dit bedrijf biedt de gebruiker vele mogelijkheden om een kantoorruimte zo goed mogelijk in te richten. Ze bestaan als sinds 1896 en hebben ruim een eeuw ervaring met houten kantoormeubelen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Samobler AQ Shelf.