Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Satelliet Brooklyn

Satelliet Brooklyn
Satelliet Brooklyn
Satelliet Brooklyn

Collectie: 2017 

Satelliet Brooklyn tafel

De Satelliet Brooklyn tafel is geschikt voor binnen of buiten en is goed toepasbaar in horecagelegenheden. Of je nu een bedrijfsrestaurant wilt voorzien van een stoer tafel of het buitenterras; met de Brooklyn tafel is beide mogelijk.

Kenmerken Satelliet Brooklyn tafel

  • Gemaakt met een smeedijzeren frame.
  • Deze tafels zijn ook geschikt voor buiten.
  • Onderstel in termisch verzinkt of gecoat.
  • Tafelblad: transparant industrial look blad bilinga gezaagd uit oude originele meerpalen 4 balken van 25 cm breed met tussenruimte van 1 cm.

Over Satelliet

Satelliet meubelen is specialist in horecameubilair voor horecagelegenheden | hospitalitymarkt. De brede collectie horecameubelen omvat sfeervolle producten die zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden. Satelliet is in 1971 opgericht door Jan van der wouw en Luck Jansen. Er werd voornamelijk gehandeld in cafémeubilair vanuit een woonhuis in Breda. Inmiddels is Satelliet uitgegroeid tot een toonaangevende horecaleverancier met een zeer uitgebreide restaurantmeubel collectie.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Satelliet Brooklyn.